Majoitus

Majoittuminen Vienan reitillä

Voit majoittua Vienan reitillä mukavasti B2B majoituksessa, mökissä tai viettää yöt luonnon helmassa teltassa tai riippumatossa.

Korpipaussi Oy tarjoaa majoituspalveluita kodinomaisesti bed & breakfast tyylisesti entisellä Viiangin rajavartioasemalla. Majoituskapasiteettia on 20-40 henkilölle. Tilat ovat myös monikäyttöiset soveltuen suurille ryhmille, leiritoimintaan ja perhejuhliin sekä erilaisten tapahtumien puitteiksi. Myös Paasonkosken eräkämppä on jälleen vuokrattavissa. Osoite: Malahviantie 194, 89840 Ylivuokki https://www.korpipaussi.fi/

Rautiaisen myllyllä on yöpymiseen soveltuva myllysauna vapaasti käytettävissä. Jumalanhyväaholla yöpyä voi hyväkuntoisessa laavussa. Lähistöllä on muitakin laavuja. Kevätin Luotoniemessä, Aittojärvellä, Taivallammilla,  Louhenkoskella, Tammikoskella ja Kivijärvenkoskella on Metsähallituksen laavut ja huolletut nuotiopaikat. Reitin jokivarressa, Särkänpolvessa, on keväällä 2021 valmistuneita niittylatoja, joiden suojassa voi levätä päiväretkellä tai yöpyä nauttien jokiniityn tunnelmasta.

Lähialueella on myös yksittäisiä vuokramökkejä ja majataloja

https://www.niittykunnas.com/mokkivuokraus

https://www.domna.fi/

B&B majoitusta, Tmi Kirsti Helena, kirstikinnunen@hotmail.com,  040 964 7480, Kelloniementie, Yli-Vuokki

https://raate.info/palvelu/raatteen-koulu-bb/

https://www.raatteenportti.fi/majatalo-karhun-pesa/

https://www.kalevalaexperience.fi

Tammikosken laavu